descărcare (1)San Diego este un oraș de pe coasta Californiei de sud, aflat în colțul de sud-vest al Statelor Unite ale Americii.  Este al doilea oraș ca mărime din California și al optulea din Statele Unite ale Americii. Este o importantă stațiune balneară. Zona metropolitană San Diego este a șaptesprezecea ca mărime din SUA, cu o populație de peste 2,9 milioane locuitori. Aflat la nord de frontiera cu Mexic, San Diego are baze ale Marinei Militare, Pazei de Coastă și ale Pușcașilor Marini, multe mile de plaje și un climat plăcut, mediteranean.
Soare, surf și peisaj rafinat sunt elementele cele mai importante pe care turiștii le găsesc in San Diego. Orașul are temperaturi bune pe tot parcursul anului. Plajele curate și grădinile înflorite sunt printre caracteristicile unice ale acestui oraș. Atracțiile de felul SeaWorld, San Diego Zoo și Balboa Park imprima orașului San Diego un stil de viata casual. Surferi bronzați și desculți, îmbrăcați în bikini și alți iubitori ai zilelor cu soare umple orașul, în special pe și în jurul plajelor Ocean, Mission si Pacific. Plajele lungi de nisip sunt pline cu magazine surf si cafenele – elemente esențiale ale stilului de viata în California de Sud. Comunitatile istorice din centrul orașului, cum ar fi Gaslamp Quarter si Little Italy găzduiesc acum centre de luat masa, cluburi pentru viata de noapte și galerii de arta. Centrul orașului include opt cartiere distinctive și este epicentrul a tot ce este mai actual, în San Diego.Muzica este o parte integranta a patrimoniului San Diego. Muzicieni din toate genurile își dezvolta talentul, în cluburile din San Diego. Acasă pentru zeci de organizații culturale, bresle de scriitori bresle și o multitudine de alți artiști, San Diego este unul dintre cele mai importante centre pentru arte din California de Sud. În plus, datorita istoriei sale legata de misionarii spanioli, influentele sunt puternice și astăzi, mai ales ca San Diego este la o ora cu mașina de granița cu Mexicul. Dovada începuturilor sale hispanice este peste tot, în amestecul de spaniola și engleza folosite în argou local și în preparatele din bucătăria regionala. San Diego, cel mai mare al optulea oraș din Statele Unite ale Americii, este mult mai mult decăt un singur oraș, este un mozaic de culturi, cartiere și comunități. Multi turiști vin aici doar pentru a se încălzi și a experimenta paradisul din California de Sud.
Al doilea mare oraș californian, San Diego se află la mai puțin de 200 kilometri de Los Angeles, la mică distanță de granița cu Mexic. Important nod al transporturilor rutiere, maritime sau aeriene, San Diego se bucură de o economie puternică, centrată în jurul industriei grele și ușoare, apărării, agriculturii și turismului.
San Diego a înflorit din punct de vedere economic odată cu inaugurarea căii ferate, de la sfârșitul secolului al XIX-lea. În prezent, este cunoscut și apreciat pentru plajele și peisajele superbe, dar și pentru clădirile istorice și zonele rezidențiale pline de farmec. Mai mult, localnicii și turiștii se bucură de numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber atât în exterior, cât și în interior, astfel că mulți vizitatori decid să își prelungească pe termen nedefinit concediul: San Diego unul dintre orașele cu cea mai rapidă extindere din SUA– în ultimele trei decenii, populația s-a mărit cu aproape 40%, tendință ce continuă și în prezent.
San Diego este supranumit „locul de naștere al Californiei”, întrucât a fost prima așezare întemeiată de europeni pe ceea ce este astăzi Coasta de Vest a Americii
San Diego.., un amestec interesant de oraș cosmopolit, plin de viata, cu stațiuni pe malul Oceanului Pacific, cu ritmul universitar si cu zone vaste aparținănd marinei militare și activității militare, în general.

Școala de limba Engleză din San Diego este situată în frumoasa zona din La Jolla, cunoscută pentru magazinele și piețele sale dar și plaje incredibile, care pot fi împărțite între surferi și cei ce fac băi de soare. Sălile de clasă luminoase și spațioase, o terasă largă în aer liber cu vedere spre ocean, toate ajută la crearea unei atmosfere unice și memorabile de studiere și relaxare.

Programul pentru cursul de limba engleză include:

  • Test de evaluare iniţială, pentru plasare în grupe;
  • La sosire, informaţii despre organizarea şcolii, orientare şi un carnet de student
  • Opţional, 20 sau 28  de lecţii de limba engleză, în funcţie de intensitatea programului, în clase internaţionale de maximum 12 studenţi;
  • Manuale şi material didactic foarte bine selectate; acces la bibliotecă;
  • Internet centru, centru multimedia, interactive wheteboards;
  • Cazare în cameră dublă cu o familie gazdă.
  • Pentru detalii referitor la studierea limbii Engleza în orașul San Diego accesați:http://www.ecenglish.com/